Terapii alternative

Intro Terapii Alternative
TerapiaTa pentru corp, minte și suflet este ghidul tău într-o călătorie de (re)descoperire, (re)conectare și reechilibrare în care afli și experimentezi diverse terapii precum masajul, Reiki, Qigong, cromoterapia, terapia prin dans sau prin râs și multe altele.

 

Pentru vindecarea fiecăruia dintre noi, conștientizarea și asumarea responsabilității asupra propriei stări de sănătate constituie cele două elemente vitale spre o schimbare a calității vieții autentică și de durată. La acestea se adaugă răbdarea, perseverența și disciplina.
 

Astăzi avem la dispoziție cantiăți uriașe de informații despre cum să ne menținem sănătatea și echilibrul fizic, emoțional si mental. Totuși ne întâlnim tot mai des si cu provocarea de a reuși să punem în practică ce aflăm sau învățam. Uneori nu găsim timpul necesar, alteori e prea dificilă practica, sau reușim pentru o vreme dar foarte curând suntem asaltați de alte priorități și renunțăm.

 

Cert este că puterea naturală de vindecare a organismului poate fi sporită printr-o mare varietate de terapii și practici din cadrul terapiei holistice în care se lucrează pe toate nivelurile – fizic, emoțional, mental și spiritual.

Astfel, de-a lungul mai multor ani de căutări, programe de training și experiențe personale, am construit în cadrul centrului TerapiaTa, sesiuni de Terapie Holistica, care combină Reiki și Masajul Terapeutic sau Reflexoterapia și Aromaterapia, pentru o armonizare completă corp, minte, suflet.

 

Misiunea TerapiaTa este să vă punem la dispoziție informații actuale despre diverse terapii și proceduri complementare existente pe piață, acces la oferte personalizate, recomandări de specialiști bine pregătiți și dedicați în tot ceea ce fac, invitații la seminarii și workshop-uri în care veți dobândi abilitățile necesare menținerii și continuării unui stil de viață echilibrat și sănătos.

 

Urmează energia vieții și vei găsi echilibrul!  

 

Masajul reflexoterapeutic

Masajul reflexogen

Ce este și în ce constă un program reflexogen? Ce facem, instinctiv, când avem o durere de cap sau o indigestie? De regula, punem mâna pe zona dureroasă pentru a ne uşura într-o oarecare măsură durerea. Aşadar, există un instinct primar care ne face să apăsăm locul dureros pentru ameliorarea simptomelor. Reflexotera…
Masajul terapeutic

Masajul terapeutic

Masajul este cea mai veche, răspândită şi eficace formă de abordare a părţilor moi ale corpului omenesc. Îndelungata practică medicală a dovedit de-a lungul timpului că orice dispozitiv, mecanism, instrument sau aparat acţionat mecanic sau electric, oricât de ingenios a fost şi este conceput, nu poate înlocui masajul manual şi…