Programul de consiliere vocațională pentru adulți "Career Change"

Programul de consiliere vocationala pentru adulti

Programul se adresează tuturor celor care își doresc o schimbare în viața profesională și personală și se bazează pe capacitatea fiecăruia dintre noi de a regândi situația actuală, de a ne reinventa pe noi înșine, de a ne recrea parcursul profesional. Pentru aceasta, vom lucra cu resursele interioare ale fiecăruia: inovația, energia creatoare, angajamentele, motivațiile, răbdarea și perseverența în căutarea permanentă a unor noi oportunități, puterea de a lua decizii și de a asumare a acestor decizii.

Așadar, dacă nu mai găsești nici un sens în munca ta și în fiecare zi te trezesti cu gândul, Vreau o schimbare, atunci e momentul să ne apucăm de treabă, pentru că avem multe de făcut:

Analizăm potențialul, resursele emoționale, talentele, valorile, credințele, comportamentele, competențele, experiențele adunate de peste tot;

Schimbăm ceea ce trebuie schimbat;

Analizăm urmările alegerilor tale, riscurile, incertitudinile;

Ne conectăm/reconectăm la rețeaua de prieteni, la piața muncii, tendințe, informații;

Explorăm noi experiențe de învățare, care influențează deciziile în carieră;

Analizăm costurile și beneficiile;

Descoperim împreună un nou drum, în directia dorită și îi vom da o formă SMARTER;

Vom sărbători, ca de fiecare dată, împreună victoriile;

De reținut: incertitudinea care caracterizează viitorul este de fapt o oportunitate deosebită pentru tine, pentru că ai astfel posibilitatea să intervii și să modifici viitorul, traseul personal și profesional.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici DE ACORD